La llibreria ‘El Refugi’ ha acollit la presentació d’un nou número de la revista en paper, L’Alternativa. Els responsables han volgut remarcar que aquest acte és el primer que s’organitza per un dels socis cooperativistes del local.
Aquesta quarta publicació, que realitza l’Associació Sociocultural L’Alternativa, porta per títol: Territori: tant sí com no.

La presentació ha anat a càrrec d’Andreu Escales, un dels membres del consell de redacció de la revista que ha destacat la consolidació de l’Associació a través d’aquesta publicació, dels articles al web i les activitats culturals que s’organitzen.

Entre el contingut que es pot trobar a la revista hi ha un article de peramolina Laia Angrill, en el qual posa en valor els oficis tradicionals; una entrevista a Vanesa Freixa, on es parla, entre altres temes, de la cultura pirinenca i el despoblament.

La nova publicació acaba amb un reportatge de la nova llibreria de la Seu, El Refugi, i un article sobre emprenedoria amb el projecte La Pluja, sobre prehistòria, coeducació i món rural.

Parlen al vídeo: YANN MARAIS, MEMBRE L’ALTERNATIVA

Notícies del Pirineu