Segons les dades facilitades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la línia de tren Lleida-la Pobla de Segur és la línia que millor s’ha recuperat de l’impacte de la pandèmia, ja que l’augment de validacions respecte el 2020 és del 98%. La demanda total d’aquesta línia al 2021 ha estat de més de 207.300 viatgers. Aquestes xifres suposen recuperar un 82,5% la demanda de 2019. I com les altres línies, també s’ha notat una tendència a l’alça a finals d’any, sobretot als mesos de novembre i desembre.

I pel que fa a l’índex de satisfacció dels usuaris, s’iguala els 79 punts de l’any 2017. A més, es creu que la incorporació d’un tercer comboi aquest 2022 millorarà la disponibilitat i fa preveure un augment de satisfacció dels usuaris.
Precisament els dies 15 i 16 de gener hi haurà servei substitutori del tren per tasques de manteniment i el recorregut entre Balaguer i la Pobla de Segur es farà amb autobús.

Notícies del Pirineu