Els dos equips sènior del CG Puigcerdà no jugaran aquest cap de setmana. S'han anul·lat tots els partits, tant els de casa com els de fora. L'afectació de la covid a la plantilla d'alguns equips ha obligat a la federació a prendre aquesta decisió.
L’equip femení va ser el primer que va veure com el seu rival previst per aquest cap de setmana, les Valkyrias Alhambra de Granada, havien d’ajornar l'enfrontament que s’havia de jugar a Cerdanya perquè algunes jugadores de l’equip andalús estaven afectades per COVID i pels confinaments preventius. En la lliga femenina també s’ha hagut d’ajornar el CH Jaca contra Quimeras Valdemoro per la mateixa raó. Amb aquest nou ajornament, ja són dues setmanes seguides que l’equip femení del CG Puigcerdà no pot jugar els dos partits de fase regular que li queden a casa. S’haurà de trobar, doncs, una nova data per jugar les dues darreres jornades com a locals.

L’equip sènior masculí, per la seva banda, tenia un cap de setmana maratonià programat per terres madrilenyes. L’equip del SH Majadahonda, afectat també per positius de covid a les seves files, d’acord amb l’autoritat mèdica federativa, s'ha vist obligat a ajornar el seu partit. El Puigcerdà, que es desplaçava a Madrid i feia nit a Majadahonda per aprofitar el desplaçament, ha decidit ajornar també el partit contra els Vikings per la setmana següent.

Pel que fa l'equip sub15, havia de rebre el Txuri a casa però la Real Federación de Deportes de Hielo ha decidit no acceptar les garanties aportades pel Club Poliesportiu de Puigcerdà després de l’incident del dissabte passat que va obligar a evacuar la instal·lació per una mala combustió de la màquina d’allisar el gel. La controvertida decisió federativa topa amb la voluntat del CG Puigcerdà de recuperar l'activitat. De fet, els jugadors i jugadores cerdans han utilitzat amb normalitat la pista per entrenar després de les garanties aportades pel Club Poliesportiu, com ara la retirada de la màquina causant de l’incident o la instal·lació de mesuradors permanents dels nivells de monòxid de carboni.

Notícies del Pirineu