L'Àrea de Cultura ha convocat una nova edició del concurs Imatges de Puigcerdà. Per primera vegada, aquells que vulguin participar-hi hauran de presentar les fotografies en format digital, a través de la seu electrònica de l'ajuntament. Fins ara, la presentació dels treballs es feia en paper.

El fet que ara les fotografies es puguin presentar en línia podria afavorir, a la llarga, que s'incrementi la participació al concurs, que havia baixat els últims anys.

L’objectiu del certamen és donar a conèixer el municipi alhora que també es vol estimular la creació artística, promoure el patrimoni històric, cultural, arquitectònic i natural de la Vila i fomentar la creació fotogràfica juvenil.

Com sempre, es poden presentar un màxim de 3 fotografies per autor i totes han de ser inèdites i fetes a Puigcerdà. De moment s'han rebut una quinzena d'imatges. Es podrà concursar fins al 31 de gener i a partir de llavors un jurat qualificat escollirà els guanyadors-es. Per ara, encara no se sap quan es donarà a conèixer el seu veredicte.

Des de l'Àrea de Cultura preveuen fer una exposició digital dels treballs presentats, en lloc de fer una exposició presencial al museu Cerdà com es feia fins ara.

En total, es repartiran un 5 premis: 360€ a la millor col·lecció de 3 fotos, un segon premi de 150€, un tercer de 100€ i un premi juvenil de 100€.

Parlen al vídeo: MARI CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu