Puigcerdà ha presentat el calendari esportiu del 2022, que recupera el nombre de proves d'abans de la pandèmia. En total són dinou, la primera serà la Puigcerdà Fons, que tindrà lloc aquest cap de setmana a l'estació de la Llosa. Després, n'hi haurà una pràcticament cada mes fins al desembre.

La Copa Puigcerdà de patinatge sobre gel, les Tres Nacions, la Catalunya Bike Race, la Mitja Marató o el Trofeu Internacional de cúrling són algunes de les competicions ja confirmades.

El calendari esportiu de la capital cerdana presenta enguany dues novetats: el pas de la Volta Ciclista a Catalunya pel centre de la vila i una jornada d'esport inclusiu que tindrà lloc al juliol.

També, com a novetat, al març Puigcerdà serà la seu de les finals dels Campionats de Catalunya Universitaris, juntament amb Llívia.

Des del consistori han explicat que, a banda de les dinou proves, se n'hi poden afegir d'altres a última hora, però que, de moment, aquestes són les que ja tenen data confirmada. Han afegit que el calendari compta amb proves més exigents per a esportistes de nivell però també d'altres de caire més popular, a banda de les pensades per als infants i joves.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ

Notícies del Pirineu