El nou president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Martí Riera, creu que la comarca té un gran repte per endavant amb l’arribada dels fons europeus Next Generation. En aquest sentit, Riera creu que només aquells projectes en els quals s’hi estava treballant podran optar-hi, ja que assegura que els ajuntaments petits, moltes vegades, no tenen prou teixit administratiu per desenvolupar-los.

Riera destaca la continuació de projectes importants que es troben en la recta final de l’execució com el Camina Pirineus, l’Impulsa Energia i el Forest 4 Local. Tots ells finançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

D’altra banda, també assegura que treballarà per a la reestructuració del mateix consell, l’optimització dels serveis que s’ofereixen i impulsar altres reptes de futur per al territori.

Martí Riera, que estarà al capdavant de l’ens durant 1 any i 3 mesos, agafa el relleu de la presidència a Josefina Lladòs, que el 2020 va substituir a Miquel Sala quan va renunciar per motius familiars.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, PRESIDENT CCAU

Notícies del Pirineu