Les primeres setmanes de vols regulars entre l’aeroport d’Andorra-la Seu i Madrid han registrat una ocupació mitjana del 70%. Així ho han indicat des d’Aeroports de Catalunya, l’ens que gestiona la infraestructura alturgellenca.

Recordem que actualment s’ofereixen dos vols setmanals per sentit des que, el passat 17 de desembre, es va inaugurar la ruta, operada per Air Nostrum, la filial regional d’Iberia. Aleshores, es va anunciar que la previsió era que l’ocupació fos d’un 40%, almenys les primeres setmanes, de manera que aquestes xifres s’han superat amb escreix.

Justament aquesta setmana, Andorra Turisme ha anunciat la posada en marxa d’una campanya publicitària a la Comunitat de Madrid per donar a conèixer aquesta nova ruta. Està previst que s’allargui fins a l’abril i incidirà tant en premsa i xarxes socials com en cartelleria exterior.

D’altra banda, des d’Aeroports de Catalunya també s’ha confirmat un nou rècord d’operacions durant el 2021 a l’equipament que ha arribat a una xifra de 6.846, superant les 5.325 que s’havien registrat durant el 2020 i les 3.957 de 2019.

Notícies del Pirineu