El 71è Descens Infantil de l'estació de la Molina ha aplegat aquest primer dia del 2022 150 infants de 0 a 7 anys. Es tracta d'una de les curses més antigues d'Europa, que es celebra des del 1950. Com sempre la prova s'ha desenvolupat en un tram de Pista Llarga, que s'ha omplert de petits esquiadors i esquiadores, molts acompanyats pels seus familiars.

La història d’aquesta cursa es va iniciar a l’ Hotel Cérvol Blanc de la Molina, quan el responsable del Club d’Esquí Supermolina, va organitzar una cursa d'esquí per als nens i nenes que es despertaven exaltats després de la revetlla. Al cap de dues hores, tots estaven ben abrigats i equipats a la pista de Font Canaleta, situada davant l’Hotel. Es va fer la prova d’una manera informal i amb una vintena de petits participants. Des de llavors, i sense cap publicitat, la cursa s'ha celebrat any rere any, aplegant desenes de nenes i nens i famílies. És una manera de celebrar l'Any nou molt arrelada a Cerdanya.

Notícies del Pirineu