L'ajuntament de Bolvir ha posat en marxa un pla de millora de les voreres del municipi. Ja s'ha actuat en una part de les voreres del carrer Camp de l'Areny, on hi ha l'escola i el poliesportiu. De fet, alguns trams es trobaven força malmesos i, per tant, era una actuació força urgent.

Un cop s'hagi completat la renovació de les voreres d'aquest vial, s'actuarà en una part de les voreres de la urbanització “Les Espiraltes”, on hi ha una zona que ha cedit per culpa de dues fuites d'aigua.

Des del consistori han explicat que totes les noves voreres s'adaptaran a les persones amb mobilitat reduïda, per tal d'eliminar, poc a poc, les barreres arquitectòniques del municipi.

La partida per renovar les voreres compta amb un pressupost de 70.000 euros, dels quals l'ajuntament ha rebut un ajut de la Diputació de Girona de 40.000 euros.

Parlen al vídeo: ISIDRE CHIA, ALCALDE DE BOLVIR

Notícies del Pirineu