L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà no ha pogut superar el Txuri Urdin i ha perdut a casa seva per 1-5. Va ser un partit amb poca intensitat dominat còmodament per als locals. Els cerdans no van trobar la manera d'arribar a la porteria rival, davant un equip basc ordenat i competitiu.

Toc d'atenció per al Puigcerdà, doncs, que encara un mes amb molts desplaçaments complicats i que aquest cap de setmana ha vist com s'escurçava la distància amb els seus perseguidors. La victòria per la mínima del Jaca acosta els aragonesos a la primera plaça que encara ocupa el Puigcerdà, amb 35 punts, a tres del Jaca.

Per la seva banda, l'equip femení havia de jugar dissabte a la nit contra el Milenio Panthers de Logronyo. L'enfrontament, però, es va haver ajornar, degut a l'incident que va ocórrer a la tarda a la pista cerdana. Una fuita de monòxid de carboni que va afectar la instal·lació i que va obligar a desallotjar tot el recinte del poliesportiu.

Notícies del Pirineu