El Circuit Fer avança el calendari inicial per aquest 2022 amb nou curses programades, sis de circulars i dues de verticals, i la possibilitat d’introduir una nova cita que seria cursa amiga per ser el primer any que es celebraria.

El Circuit Fer començarà el 16 d’abril amb la Volta Peramola i finalitzarà el 28 d’octubre amb la Marató de Boumort. Entre aquestes dates tindran lloc, entre altres, l’Escanyabocs a la Seu, La Foranca a Alàs o l’Arruix&Vol a Organyà.

En aquesta edició es recupera la Radikal Estana que l’any passat es va suspendre per manca d’inscripcions.

Cinc d’aquestes cites de les curses de muntanya formaran part del Circuit Fer petit enguany, que en aquest cas es donarà per iniciat el 21 de maig amb l’Escanyabocs.

El Cadí Circuit Fer va néixer el 2009 amb quatre curses, que han anat augmentant fins a una desena, i que té com a voluntat contribuir al desenvolupament del Trail Running al territori per dinamitzar-lo i diversificar les activitats dels diversos municipis que hi participen.

Notícies del Pirineu