Dansàneu va desvelar un tastet de la seva programació i el cartell per a l’edició d’enguany amb un acte cultural a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu durant aquestes festes de Nadal. Es tracta de la 31a edició del festival que, malgrat la incertesa de la pandèmia, s’espera poder celebrar amb tota la seva esplendor. Les dos darreres edicions s’havien fet en petit format.

La presentació del cartell es va acompanyar de l'avançament d'algunes primeres actuacions ja confirmades per a l'edició de l'estiu de 2022 i de les quals ja se’n pot adquirir entrades on-line.

Aquest Dansàneu també comptarà amb el concert de les Tarta Relena, el grup de folk i electrònica que integren Marta Torrella i Helena Ros, i l'espectacle de cloenda serà a càrrec de la companyia Kukai Dantza, del ballarí i coreògraf basc Jon Maya.
El festival de Cultures del Pirineu, que també continuarà aprofundint en el treball d'investigació i divulgació d'aspectes relacionats amb la memòria històrica i democràtica, se celebrarà del 24 al 31 de juliol a les Valls d’Àneu.

Parlen al vídeo: RUT MARTÍNEZ, DIRECTORA DANSÀNEU

Notícies del Pirineu