Primera jornada del 2022 per als equips sènior del CG Puigcerdà. El masculí visitarà la sempre difícil pista del Txuri Urdin. Els bascos estan immersos en la lluita per entrar a playoff, mentre que els cerdans no volen perdre punts per poder mantenir el liderat a la lliga.

Jugar el primer partit de l’any habitualment és difícil degut a la falta de continuïtat en els entrenaments i el poc ritme competitiu després de tantes setmanes sense disputar cap partit. A més, el compromís al país basc suposa un desplaçament de 6 hores de bus i sortir de matinada, ja que el partit està programat al migdia.

En el primer partit de l’actual curs el Puigcerdà va guanyar 3-5 a Donostia però amb forces dificultats. L’equip comptarà amb algunes baixes per motius personals però els entrenadors podran comptar amb tres línies competitives.

Per la seva banda, l'equip femení lluitarà contra les rivals directes per la quarta posició que permetrà entrar a les semifinals. A falta de només tres jornades per acabar la fase regular, les cerdanes rebran el Milenio Panthers de Logronyo. Ara mateix les jugadores del CG Puigcerdà són quartes amb 16 punts i el Milenio sisè amb 11 però amb dos partits menys.

Per aquest partit, penúltim de la lliga, es comptarà amb un grup ampli de jugadores que intentaran guanyar aquests importants punts per assolir la classificació virtual.

Notícies del Pirineu