Les estacions d’esquí pallareses d’Espot i Port Ainé valoren positivament la campanya de Nadal. A falta de xifres de visitants definitives, des dels dominis destaquen que aquesta ha estat una molt bona campanya i que les altes temperatures no els han perjudicat sinó al contrari, ja que han afavorit jornades d’esquí assolellades. També esperen força afluència aquest cap de setmana.

Precisament Baylina remarca que són dos estacions amb molt públic familiar. Un públic que busca bones condicions meteorològiques per gaudir de les activitats de neu. I destaca que les darreres precipitacions de neu són molt benvingudes per encarar la temporada.

Una temporada que enguany s’augura força llarga, fins al 18 d’abril.

Parlen al vídeo: BERNAT BAYLINA, RESPONSABLE COMERCIAL D’ESPOT I PORT AINÉ

Notícies del Pirineu