Bona valoració de les propostes del Món Màgic de les Muntanyes a la Seu que acaba amb l’arribada dels Reis d’Orient. La majoria d’activitats, que ja estaven pensades per fer-se a l’aire lliure, s’han pogut mantenir, però hi ha hagut algunes cancel·lacions per la situació epidemiològica de la ciutat.

Els Reis han estat acompanyats pel senyor Pipa, i les carrosses de l’Estrella, els Regals, el Carbó i una carrossa de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell amb la Fada del Quer. La cavalcada, marcada per la pandèmia, ha començat a la plaça dels Oms i ha fet un recorregut pels carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça Joan Sansa on s’ha fet la recepció de les cartes dels infants.
Les activitats van començar amb l’encesa de llums i el castell de focs, durant un mes han tingut lloc diferents mercats de Nadal i propostes per als més infants com el Tió de la Freita, el cagatió organitzat pels minairons, que va ser amenitzat per Ivan Caro i Pilar Planavila, cantant entre altres, la cançó del Picarol.

La representació teatral que implica més de 150 persones, ‘El rescat dels Minairons’, ha finalitzat aquest dijous després de la cancel·lació de dues funcions per situació de la pandèmia.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu