El Casal Cívic de la Seu d’Urgell presenta novetats en les propostes d’aquest primer semestre d’any amb un curset d’introducció a l’astronomia que tindrà lloc en línia i presencialment. En total s’ofereixen una desena de tallers i cursets.

Entre les propostes d’activitats físiques hi trobem pilates, gimnàstica hipopressiva o Stretching. Pel que fa a les noves tecnologies, es duran a terme cursets de xarxes socials i de gestions econòmiques amb el mòbil, en el qual s’explicarà com fer compres en línia, utilitzar el Bizum o fer consultes al banc.

La programació també contempla activitats telemàtiques com ActivaMent, per entrenar la memòria, Depuració i desintoxicació de l’organisme i Muffins salades en família, adreçada a infants acompanyats per adults.

Les inscripcions a les més de dotze propostes es poden fer fins aquest diumenge, 9 de gener, a través de la pàgina web de la Generalitat, o a partir d’aquest dilluns vinent de forma presencial de 16h a 21h de la nit fins esgotar places.

D’altra banda, enguany el Casal engega el projecte ‘Empowering For Inclusion’ que treballa amb les i els joves per erradicar el racisme, la xenofòbia, la islamofòbia, l’antigitanisme i altres formes de discriminació. Aquesta iniciativa es durà a terme en col·laboració amb l’Institut Joan Brudieu i l’Institut La Valira de la Seu.

El Casal Cívic de la Seu, inaugurat l’any 2015, està adscrit a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials.

Notícies del Pirineu