El Cadí La Seu s’entrena amb normalitat després de més de vint dies aturats per ajornaments de partits. L’equip havia de començar la segona volta de la temporada amb un enfrontament contra el Lointek Gernika Bizkaia que es va veure suspès perquè coincidia amb un partit de les rivals a l’EuroCup.

La setzena jornada de la Lliga que havia de tenir lloc aquest diumenge al Palau d’Esports s’ha vist ajornada per la detecció de tres casos positius de COVID al Movistar Estudiantes.

La competició per les blanc-i-blaves es reprendrà en la dissetena jornada en un partit que enfrontarà el Cadí La Seu contra el Casademont Saragossa.

El conjunt urgellenc per la seva part segueix amb l’activitat diària, tot i que entre la plantilla hi ha dos casos positius, el d’una jugadora i una persona del cos tècnic, que es podran incorporar a l’equip aquest dilluns que ve.

Les urgellenques segueixen en quarta posició a la competició, tot i l’ajornament dels dos partits, amb un balanç de nou victòries i cinc derrotes.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu