Malgrat la situació de pandèmia, s’han pogut fer força de les activitats previstes per aquestes festes de Nadal als Pallars i l’Alta Ribagorça. Els infants han pogut entregar les cartes als carters reials i veure les cavalcades dels reis d’Orient. Però també s’han dut a terme casals, tallers i espectacles diversos. Un exemple és la cagada de la Tronca conjunta dels infants de la Pobla de Segur. Una activitat que s’ha celebrat per primera vegada a la localitat pallaresa.

A Tremp s’han fet activitats diverses com un scape room, la decoració de l’Arbre de la Casa del Sol Naixent del Bosc dels Desitjos i la tradicional Aixecada del Ninot, entre altres. A Sort s’ha pogut gaudir de la fira d’hivern, a banda de tallers i espectacles i la pista de gel que està oberta fins aquest diumenge. I molts altres pobles de la zona han adaptat les activitats a la situació de pandèmia perquè tothom pogués gaudir d’unes bones festes.

Parlen al vídeo: ELOI TIRVIÓ, REGIDOR DE FESTES DE LA POBLA DE SEGUR

Notícies del Pirineu