Comencen les festes de Nadal i, malgrat la pandèmia, no es vol deixar passar l’oportunitat de gaudir d’activitats, això sí, amb totes les mesures pertinents.

N’és un exemple el taller de decoració d’un arbre del Bosc dels Desitjos que la Casa del Sol Naixent ha fet aquest dijous i on molts infants de Tremp han aportat el seu granet de sorra pintant i penjant diferents motius nadalencs a l’arbre. A més, la Casa del Sol Naixent està molt satisfeta que aquest any es recuperi activitats tan emblemàtiques com la cavalcada i l’aixecada del Ninot.

El Bosc dels Desitjos, que es troba ubicat durant totes les festes a la plaça Capdevila, és una iniciativa que va començar l’any passat i que compta amb la col·laboració de moltes entitats del poble.

Des de l’Ajuntament però també es lamenta que alguns arbres han estat malmesos i remarquen que les actuacions incíviques són constants últimament al poble.
Durant els propers dies hi ha diferents activitats previstes, com el passi d’una pel·lícula, un scape room de la tronca, tallers i sobretot, l’arribada dels Patges Reials per l’entrega de cartes i la recepció dels Reis d’Orient.

Parlen al vídeo: ELENA MAGRÍ, MEMBRE DE LA CASA DEL SOL NAIXENT - ROSA MARIA MELINES, REGIDORA CULTURA TREMP

Notícies del Pirineu