La Federació Catalana d'Esports d'Hivern ha decidit ajornar el partit previst pel proper 28 de desembre que havia d'enfrontar les seleccions de Catalunya i Euskadi a la pista de Puigcerdà. Els dos conjunts havien de protagonitzar un enfrontament amistós però finalment l'organització ha decidit ajornar-lo per la situació sanitària provocada per la covid-19. Pendents, doncs, de saber la nova data del partit.

Fa quatre anys de l'última edició d'un duel entre aquestes dues seleccions. La jornada havia de comptar amb dos partits, en categoria masculina i femenina.

Pel que fa a la lliga regular, el CG Puigcerdà comença les vacances de Nadal liderant la classificació provisional amb 35 punts seguit del Jaca amb 29 i el Majadahonda amb 21. L'equip femení lluita per la classificació a play off. És quart amb 16 punts.

Notícies del Pirineu