El Cafè Pessets de Sort, per acomiadar l’any i la seva tradició de cada dimecres de fer un parell de tapes i postres diferent per als seus clients, el tradicional Tricotrí, ha organitzat un mercat de Nadal.

Es tracta d’un mercat artesanal i agroalimentari totalment kilòmetre 0. S’hi ha pogut veure des de pals de freixera, nous de Sorre, plantes aromàtiques de l’Alt Pirineu, roba i complements artesanals fins a il·lustracions de la mà de la seva creadora i diferents tipus de plats cuinats al moment com costelles i llonganissa fumades i patates fregides de carabassa.

Un ambient nadalenc per començar a fer caliu de cara a les festes de Nadal. I que ha tingut molt bona acollida entre els veïns i veïnes de Sort i els pobles del voltant.

Parlen al vídeo: ALEIX AYTÉS, PROPIETARI DEL CAFÈ PESSETS

Notícies del Pirineu