La Sant Silvestre de la Seu d’Urgell tornarà a celebrar-se de manera virtual, després de valorar la situació epidemiològica que es viu a la ciutat. La cursa, que ja comptava amb més de set-cents inscrits i esperava arribar a les gairebé dues mil persones, anima als ciutadans a participar-hi a través de les xarxes socials fins el 9 de gener.

Les persones que participin en aquest format virtual de la cursa entraran al sorteig d’un vol en parapent. Com a novetat, enguany l’organització regala un gorro o samarreta d’edició limitada amb cada inscripció.

Des del consistori han volgut mostrar el suport a la decisió presa per l’organització

La tretzena edició de la cursa de Sant Silvestre haurà d’esperar per celebrar-se de manera presencial a la Seu.

Parlen al vídeo: QUIM VALLVÉ, ORGANITZADOR ST SILVESTRE LA SEU D’URGELL - ADRIA SOLÉ, ORGANITZADOR ST SILVESTRE LA SEU D’URGELL - CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR ESPORTS LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu