La nova llibreria de la Seu d’Urgell, El Refugi, inaugura els actes de l’Agenda Crítica amb la presentació del llibre ‘Llavors’ que parla de la cultura regenerativa i vida sostenible. L’acte ha comptat amb la presencia d’una de les co-editores, Vanesa Freixa.

L’obra parla de persones que estan canviant el món amb l’objectiu d’inspirar a més gent a iniciar un camí cap a una vida conscient, sostenible i generativa. ‘Llavors’, que ha estat co-editat per Cristina Camarena i Vanesa Freixa, és un monogràfic amb diversos autors i autores que representen el canvi.

El llibre parla de temes com l’acció pel clima, l’economia local, el decreixement o el sistema alimentari per posar en mans dels lectors canvis i accions que es poden fer en el dia a dia.

La programació de l’Agenda Crítica continua el dijous, 30 de desembre, a partir de les 17h de la tarda amb la lectura de contes d’hivern per als infants.

Parlen al vídeo: VANESA FREIXA, CO-EDITORA LLAVORS

Notícies del Pirineu