El Museu Cerdà de Puigcerdà ha acollit el concert 6è Memorial 'Lleó Borrell', organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya. En aquesta ocasió hi han participat una quinzena de músics locals, la majoria molt joves, els quals han interpretat diverses composicions de música moderna.

Des del Grup de Recerca ja han avançat que, de cara als propers anys, el concert es traslladarà en un altre mes, per tal de no coincidir amb els actes de la Marató de TV3.

Recordem que l'any passat el memorial no es va poder celebrar degut a la situació sanitària.

Des del Grup de Recerca confien en poder seguir celebrant les activitats previstes per a les properes setmanes. Dimarts 28 de desembre s'ha previst lla presentació de la “Guia d’ocells de Cerdanya”, de Lluís Serra, l'endemà la presentació del llibre “El minyó de Montellà”, de Manel Figuera i dijous 30 de desembre tindrà lloc, si no hi ha canvis d'última hora, la XIII Trobada de Poesia i Música d’Hivern. Cant de la Sibil·la. Totes tres activitats es faran al Museu Cerdà.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRC

Notícies del Pirineu