Maimuna Camara és pallaresa i emprenedora. Concretament al mes de març d’aquest any va treure a la llum la línia de roba Dinnasiré. Una marca de roba solidària feta amb teles africanes que importa d’Àfrica, aquí les confecciona i a més ajuda a persones que estan en situació irregular o vulnerable.

La Maimuna comercialitza bàsicament per internet però també es pot trobar la seva línia en comerços com una botiga de Tremp, d’on ella és filla. A més se li poden demanar peces més personalitzades i les confeccionen.

Aquest projecte a més té una vessant solidària molt important. La Maimuna fa el disseny però la confecció l’encarrega a persones que es troben en situació de vulnerabilitat per tal d’ajudar-les a tirar endavant.

Parlen al vídeo: MAIMUNA CAMARA, EMPRENEDORA - JOSEP MARIA TARRAT, RESPONSABLE CEI PALLARS JUSSÀ

Notícies del Pirineu