El polígon industrial d’Oliana es converteix en l’escenari d’un curtmetratge rodat per alumnes de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, situada a Barcelona, que estan estudiant el màster universitari.

La part exterior de les empreses Tugues i Taurus han acollit el rodatge d’una pràctica del màster, dirigida per l’olianès Marc Camardons, que ha durat dos dies durant les hores nocturnes; amb molta boira en alguns moments, que ha ajudat a crear ambient per la gravació.

En el rodatge hi han participat una quinzena d’alumnes del màster, d’entre 20 i 26 anys, cadascú amb el seu paper segons l’especialitat que estan estudiant, i quatre actors de setze anys.

El curtmetratge ha estat rodat en català amb la intenció de presentar-lo a diferents premis del territori.

Parlen al vídeo: MARÍA DEL PILAR HONDURRAGA, DIRECTORA DE PRODUCCIÓ

Notícies del Pirineu