El nucli de Puigcercós, al municipi de Tremp, ja té fibra òptica des d’aquest mes de desembre.

Una reivindicació de l’Ajuntament de Tremp i molts altres municipis del Pirineu. Es demana que l’arribada de la fibra òptica sigui una realitat als seus nuclis agregats i no només als pobles caps de comarca. L’accés a internet d’alta velocitat és una forma de potenciar el teletreball i el turisme rural. Aquesta és una reivindicació que s’ha estat duent a terme des de fa molts anys, ja que fins al moment la connexió per internet es feia a través d’antenes amb la tecnologia Wimax, amb una velocitat més baixa.

En el cas de Tremp, hi ha 28 nuclis agregats i es treballa perquè la gran majoria de la població tingui accés a aquest servei. Ens els propers mesos serà el torn de Palau de Noguera i Vilamitjana.

Notícies del Pirineu