El Campionat de Catalunya de Ciclocròs ha tingut lloc a l’Horta del Valira de la Seu amb uns 250 inscrits en el retorn de la competició. La segona edició de la cita, que va començar el 2019, també ha estat la desena prova puntuable de la Copa Catalana de ciclocròs.

La categoria màster 40 han estat els primers a trencar el glaç que encara cobria el circuit. Marc Clapés ha estat el guanyador d’aquesta categoria, metre que Xavier Carnicer ho ha estat en la màster 50 i Pere Batllori en màster 60.

En les categories reina, Jordina Muntadas, líder de la Copa Catalana ha refermat la seva superioritat aquesta temporada amb el títol de campiona de Catalunya, i Tomàs Misser ha estat el vencedor de la prova en solitari.

La segona edició del Gran Premi la Seu d’Urgell ha estat organitzada per l’Andorra Sprint Club, Vélo Cafè de la Seu i l’ajuntament de la Seu.

Parlen al vídeo: EMILI JIMÉNEZ, SPRINT CLUB ANDORRA

Notícies del Pirineu