El cerdà Oriol Gastó, del Cúrling Puigcerdà Pànxing, s'ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Espanya en dobles mixtos, fent parella amb Carmen Pérez, de Jaca. El de Bolvir ha participat a la primera edició de la Lliga estatal júnior de dobles mixtos fent un torneig impecable: 6 victòries i cap derrota.

Aquesta no era la primera vegada que Gastó i Pérez competien junts. Per equips, van formar part de l’equip espanyol que va participar a la tercera edició dels Jocs Olímpics d’Hivern de la Joventut, que se va celebrar al gener de 2020, a la ciutat suïssa de Lausanne. En aquest equip també hi va participar el cerdà Aleix Raubert.

Aquest títol de Gastó és el primer èxit individual estatal que l’entitat cerdana suma a la seva trajectòria esportiva. El seu president, Carles de Moxó s'ha mostrat molt satisfet per l’entitat “perquè, posa de manifest que estem fent les coses bé i que tenim una fornada de gent jove molt potent'

Per altra banda, per equips el Cúrling Puigcerdà Pànxing ha acabat setè a la classificació. A la tercera i última jornada de la competició els cerdans van tenir tres rivals difícils, el Txuri Berri —campió de la lliga—, el Jaca i l’Iparpolo Mix. I dels tres partits, van sumar una victòria més, deixant l’equip amb 9 punts a la finalització de la lliga.

Notícies del Pirineu