Deu jugadores i dues porteres. Amb aquest equip escàs el femení del CG Puigcerdà va plantar cara dissabte al rival més fort a batre: el Txuri Urdin. Tot i la bona feina de les cerdanes, van acabar perdent a Sant Sebastià per 5-1.

EL partit va començar bé en el primer temps en el que el Puigcerdà va resistir en el marcador i va aconseguir pràcticament igualar en llançaments a les rivals. Un gol de jugada personal d’una de les jugadores basques més experimentada va suposar l’únic gol de la part.

El segon període les locals van sentenciar el partit amb 4 gols en 5 minuts. Una petita desconnexió en un parcial dominat per l’equip local que va saber aprofitar els pocs errors que el Puigcerdà va cometre.

El tercer parcial va tornar a ser molt igualat i va arribar el gol de l’honor, aconseguit per la cerdana O’hare.

Així doncs, tres punts que s'escapen i cal seguir treballant per certificar la classificació per als playoff. El Puigcerdà es manté a la quarta posició provisional amb 16 punts.

El proper 8 de gener hi haurà un partit a casa que podria ser decisiu: contra el Milenio Panthers, un dels rivals directes per la quarta posició.

Recordem que l'equip masculí ha descansat aquest cap de setmana.

Notícies del Pirineu