El Cadí La Seu disputarà una nova edició de la Copa de la Reina després d’aconseguir la novena victòria de la Lliga. Les urgellenques han superat l’IDK Euskotren després de dues pròrrogues en un partit molt ajustat.

L’inici del partit ha estat favorable per les rivals que han aconseguit posar-se davant al marcador però la reacció de Mikayla Pivec i Klaudia Lukacovicova ha fet que la primera part hagi acabat amb avantatge per les de Canut.

La segona meitat ha començat amb el Cadí marcant el ritme, però les basques s’han atansat al marcador i, tot i l’actuació de Jewel Tunstull i Ariadna Pujol, la botzina final ha indicat la primera pròrroga de la temporada amb un resultat de 51 a 51.

El primer temps extra ha portat el partit a una segona pròrroga. Un triple de Mikayla Pivec ha tornat les de Canut a tenir el domini del matx i la cita ha finalitzat 60 a 57.

El Cadí La Seu s’haurà de preparar ara per un dels desplaçaments més complicats de la temporada per enfrontar-se al Perfumerías Avenida.

Parlen al vídeo: AZU MUGURUZA, ENTRENADORA IDK EUSKOTREN - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu