Entrades esgotades per l’estrena del Rescat dels Minairons aquest diumenge, 19 de desembre. L’obra vinculada amb el territori i l’actualitat presentarà una nova versió que agrupa música en directe, animació d’ojectes, cant, teatre físic i dansa.

Enguany s’han programat cinc funcions i una preestrena de l’espectacle que tindran lloc al teatre del col·legi La Salle de la Seu. Cada funció tindrà una petita animació dels minairons a l’entrada per submergir el públic a l’imaginari de l’obra.

A la tercera edició de l’obra s’hi han sumat diferent col·lectius i entitats com el Club Social El Picot, el Centre Claror i els Geganters de la Seu. Unes 90 persones pujaran a l’escenari per representar l’espectacle amb els protagonistes: l’Ot, la Urgell, el Peirot i els escrofus.

El Rescat dels Minairons és una coproducció entre l’Escola de Teatre de la Seu i l’ajuntament de la Seu, amb la col·laboració de l’empresa local Peusa.

Parlen al vídeo: JOEL PLA, DIRECTOR EL RESCAT DELS MINAIRONS - MARISA PUY, ACTRIU

Notícies del Pirineu