El Cadí La Seu buscarà la novena victòria de la Lliga al Palau d’Esports en un partit que enfronta les urgellenques contra l’IDK Euskotren. La cita, que tindrà lloc aquest dissabte a la Seu, podria suposar el pas a la Copa de la Reina per a les de Canut.

Les blanc-i-blaves disputaran la tretzena jornada de la competició després de la derrota contra el Tenerife fora de casa. Amb un balanç de vuit partits guanyats i quatre de perduts, el Cadí segueix en quart lloc a la classificació.

Pel que fa a les rivals, en setena posició, arriben a la capital urgellenca amb tres victòries consecutives, la última contra l’Innova-TSN Leganés. Les basques buscaran trencar els bons resultats del Cadí La Seu al Palau d’Esports amb l’objectiu de disputar la Copa de la Reina.

L’entrenador ajudant, Jordi Acero, en destaca algunes jugadores com Laura Cornelius o Mariam Coulibaly, entre altres.

La tretzena jornada de la Lliga, que enfronta el Cadí La Seu amb l’IDK Euskotren, es disputarà al Palau d’Esports aquest dissabte, 18 de desembre, a dos quarts de vuit de la tarda. El partit es podrà seguir en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: JORDI ACERO, ENTRENADOR AJUDANT

Notícies del Pirineu