Desplaçament molt difícil el de l’equip femení. Les jugadores viatjaran fins a Donostia per enfrontar-se a un rival molt fort El Txuri Urdin, que encara no ha perdut cap partit i és un clar aspirant al títol de lliga. Amb la màxima golejadora de la competició i la màxima assistent a més de moltes jugadores amb capacitat per anotar, es preveu un partit difícil per al Puigcerdà.

El femení viatjarà amb les jugadores justes però amb la il·lusió de fer un bon paper i posar traves al totpoderós Txuri. En el partit de la primera volta van guanyar les donostiarres a Cerdanya per 2-4 . Un partit que va servir a les groc i negres per demostrar-se que tampoc estaven tan lluny de les basques i que, tot i la derrota, van deixar una bona imatge.

A l'espera de veure si finalment l’equip cerdà entrarà a les semifinals per tercer any consecutiu. El Puigcerdà està lluitant per entrar a playoff i ara mateix està en la quarta.

Notícies del Pirineu