Aquest 2022 està previst que estigui enllestida la via verda que unirà La Pobla de Segur i Cellers. Es preveu un camí de 40 kilòmetres de llargària que agafarà com referents els ja 10 kilòmetres existents de traçat que hi ha en conjunt al voltant dels embassaments de Sant Antoni i Cellers.

Aquest més de desembre el Consell Comarcal del Pallars Jussà licita els treballs de condicionament que tindran un pressupost de més d’un milió d’euros.

La iniciativa forma part del projecte “Foment del Patrimoni Natural d’Interès Turístic al Pallars Jussà” i està cofinançat entre els fons FEDER, els ajuntaments afectats, la Diputació de Lleida, i el departament de Territori i Sostenibilitat.

Aquest camí recorre diferent municipis i passa per espais de gran interès paisatgístic i històric com el pou de gel de Talarn, el pont romànic de Tremp o la sèquia centenària de l’Espona, entre altres.

Notícies del Pirineu