El Cúrling Puigcerdà Pànxing tancarà aquest cap de setmana a Jaca la primera edició de la Lliga Estatal, en una jornada que es preveu complicada ja que s'enfrontarà al primer, tercer i cinquè de la
competició regular.

El Cúrling Puigcerdà Pànxing, que va començar la Lliga Estatal de Cúrling amb dues victòries i una derrota, es va desinflar a la jornada següent, el passat mes de novembre, sumant una victòria més, però deixant escapar fins a cinc punts: un empat i dues derrotes. Aquests resultats l’han situat sisè, provisionalment d'un total d’11 equips.

A la tercera i última jornada de la competició els cerdans s’han d’enfrontar al líder de la prova, el Txuri Berri —que no ha perdut cap partit i que ho té tot de cara per adjudicar-se el títol—, el Jaca —tercer— i l’Iparpolo Mix —cinquè i a sols un punt per damunt de l’equip cerdà—

Fent una bona jornada, els cerdans tenen possibilitat de quedar tercers a la competició, sempre depenent també dels resultats de la resta dels equips.

El conjunt de Cerdanya que es desplaça a Osca el fomra Anabel Valle, Sílvia Orriols, Vicenç de Moxó, Joel Ruiz i Carles de Moxó.

Per altra banda, el cerdà Oriol Gastó competirà a la lliga de dobles mixtes júnior. Buscarà una plaça per a disputar les semifinals i la final de la competició.

La prova es pot seguir en directe pel canal de YouTube de la Federació Espanyola d’Esports de Gel.

Notícies del Pirineu