El Futbol Club Pirineus decideix cancel·lar la celebració del primer Pirineus Christmas Campus que havia de tenir lloc del 27 al 31 de desembre a Organyà. El Club havia organitzat aquesta proposta per a infants d’entre 6 i 14 anys que ja tenia una trentena d’inscrits, però per la situació epidemiològica actual s’ha decidit suspendre’n l’organització.

El Campus s’havia de celebrar al camp municipal Les Lloredes, al municipi d’Organyà, entre les 9h del matí i les 17h de la tarda. Les activitats pensades per dur a terme durant aquells dies comportaven alguns riscos, com les estones d’àpats o ajuntar les nenes i nens en espais tancats com l’autocar.

L’organització d’aquesta proposta assegura que ha estat esperant indicacions des de l’administració sobre la possibilitat de fer l’esdeveniment per l’augment de casos de les últimes setmanes, però davant la inexistència de noves restriccions han hagut de prendre una decisió des del mateix club.

Des del Club asseguren que les famílies s’han mostrat d’acord amb la decisió i que han rebut molts missatges donant suport a la mesura presa per evitar nous contagis.

Parlen al vídeo: JAVI PADIAL, DIRECTOR FC PIRINEUS

Notícies del Pirineu