Marta Gustems és il·lustradora i escriptora i des de fa un temps pallaresa. Amb la idea de donar a conèixer aquesta artista tan polifacètica, la Biblioteca pública Maria Barbal de Tremp ha organitzat una activitat per conèixer la Marta i la seva obra. A través del fil conductor de l’Albert Puiggròs, la Marta ha explicat, llegit, dibuixat i recomanat pels assistents. Una artista que escriu els dibuixos que imagina i que la natura és una de les seves fonts principals d’inspiració.

Mentre l’Albert llegia algun dels poemes de la Marta, ella el dibuixava. Agafa el pinzell i tot flueix, tot encaixa: imatge i paraules.
I ara només cal esperar No en cap altre lloc, la primera novel·la de la Marta, coescrita amb Maiol de Gràcia, i que veurà la llum aquest 2022.

Parlen al vídeo: MARTA R. GUSTEMS, ARTISTA

Notícies del Pirineu