El Sedis Bàsquet recupera el Torneig de Nadal que enguany celebra la vintena edició. Aquesta proposta es torna a celebrar després que l’any passat es cancel·lés per la pandèmia. L’activitat està dirigida als més petits, hi poden participar nenes i nens nascuts a partir de l’any 2010.

Aquesta vintena edició, que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre a la Seu, contempla la participació de fins a setze equips masculins i setze de femenins, formats per deu persones com a mínim.

Els equips es dividiran en quatre grups i es celebrarà una fase prèvia en format de lliga i una part final amb eliminatòries, cada conjunt jugarà uns sis partits.

La proposta començarà el 27 amb una reunió dels delegats de cada equip al migdia i els partits s’iniciaran la mateixa tarda. El 30 de desembre, l’últim dia del torneig, es celebraran les final femenines i masculines.

L’organització ofereix allotjament en règim de pensió completa per als interessats per un preu de 180 euros per persona.
Un dels primers clubs confirmats a la proposta és el Centre Excursionista Nova Gent d’Artesa de Segre que participarà amb dos equips femenins i un de masculí.

D’altra banda, el club també està preparant altres activitats durant el Torneig de Nadal. El dilluns 27 tindran lloc competicions individuals i Two Ball, el dimecres 29 es celebrarà la festa del minibàsquet amb jocs lúdics al Palau d’Esports i també es farà una cursa d’orientació pel casc antic de la Seu.

Notícies del Pirineu