El sènior masculí del CG Puigcerdà va passar per sobre el Milenio Panthers de Logronyo. Un partit lluny de casa on els cerdans van ser molt superiors i van aconseguir un marcador final de 8-18. Així, doncs, tres punts més per seguir mantenint el liderat provisional de la competició amb 35 punts.

Els de la Cerdanya van sortir disposats a decidir el partit per la via ràpida i tot i un intercanvi de gols inicial van distanciar-se ràpidament en el marcador i ja no es van deixar retallar la diferència. Un enfrontament molt net amb poques expulsions i bons gols en les dues porteries. El porter dels groc i negres per aquest partit, Marco Lucarini, va fer una bona actuació.

Els gols del Puigcerdà van ser obra de Zemchenko i Granell amb 5 gols cadascun, dos de McGovern i Morer. Marc Paul, Rius, Costa i Duran en van aconseguir un cadascun.

Pe la seva banda, l'equip femení va protagonitzar una victòria vital contra un rival directe per entrar a playoff: el Jaca. Va guanyar per 1-3. Això fa que les de Puigcerdà sumin 3 punts. Ara mateix són quartes amb 16 punts.

Un gol en superioritat aconseguit per 8 Bridget O’hare en el primer període avançava a les de la Cerdanya en el marcador. Al segon temps, O’hare va anotar a el segon després d’una altra superioritat i feia saltar les alarmes d’un equip aragonès que havia aconseguit guanyar els darrers enfrontaments contra les cerdanes. Abans del segon descans escurçava diferències i deixava un 1-2 en el marcador. El tercer període les bones intervencions de la portera Moreno i el desencert dels dos equips van ser clau. Arriscant ja sense portera el Jaca rebia el tercer i definitiu gol per arribar a aquest 1-3.

El proper cap de setmana el femení acabarà l’any visitant les líders invictes, el Txuri Urdin.

Notícies del Pirineu