El Cadí La Seu no aconsegueix retrobar-se amb la victòria fora de casa i cau davant el Tenerife per 61 a 58. Les urgellenques s’han imposat durant la primera meitat al marcador però l’equip local ha aconseguit capgirar el resultat i trencar amb les sis derrotes consecutives que acumulava el Tenerife.

La cita ha començat amb un intercanvi de cistelles molt ajustat i el primer quart ha tancat amb només un punt d’avantatge per les de Canut. Els primers triples del Cadí han arribat de la ma de Paula Stautmane i Irati Etxarri, tot i això les locals han reaccionat i el partit ha anat al descans amb un resultat de 25 a 30.

Jewel Tunstull i Klaudia Lukacovicova han estat les protagonistes de la segona part en els dos costats de la pista tancant el tercer quart a favor de les blanc-i-blaves. Les locals han reaccionat i a cinc segons del final, el Cadí La Seu només ha tingut opció d’empatar amb un triple de Laia Raventós que no ha entrat.

Les de Canut s’hauran de preparar ara per rebre al Palau d’Esports l’IDK Euskotren.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu