Vilamitjana, al Pallars Jussà, ha celebrat aquest cap de setmana la fira de Santa Llúcia. Una fira que enguany ha arribat a la vint-i-dosena edició i ho ha fet amb un èxit de públic espectacular malgrat la pandèmia i totes les mesures sanitàries que s’han hagut de prendre. També hi ha ajudat el bon temps que ha acompanyat durant tota la jornada de fira del diumenge que ha comptat amb 28 parades.

La fira, dedicada a la patrona del poble, consta de força parades de temàtica nadalenca i a banda hi ha activitats paral·leles com l’esmorzar popular, un concert de música de l’Escola Municipal de Música de Tremp, el tast de fesols, i en anys sense pandèmia es fa exposició de manualitats, concurs de vi dels veïns i veïnes del poble.

Aquest dilluns, coincidint amb el dia de Santa Llúcia, s’ha programat la missa a l’ermita de la patrona i l’encesa de les llums de Nadal a les antigues escoles.

Parlen al vídeo: ROSER CAPDEVILA, MEMBRE ASSOCIACIÓ LA LLABUSTA

Notícies del Pirineu