El Món Màgic de les Muntanyes dóna el tret de sortida a la programació de la Seu durant les festes de Nadal amb l’encesa de llums, que ha tingut lloc aquest cap de setmana amb diferents activitats. Ens ho valora l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana.

Els actes han començat amb la celebració del primer Mercat de Nadal al passeig Joan Brudieu, que es tornarà a celebrar els dissabtes 11 i 18 de desembre.

L’encesa de llums ha començat amb una ruta des de la plaça de les Monges amb l’espectacle de batucada ‘Perculights’ a càrrec del grup Brincadeira, que ha passat pel carrer Major on la Unió de Botiguers de la ciutat ha organitzat la Shopping Night, i ha finalitzat a la plaça dels Oms on els Diables de l’Alt Urgell han tancat l’encesa amb un castell de focs.

La proposta ha ajuntat centenars de persones a la Seu que no s’han volgut perdre els primers minuts amb les llums dels carrers obertes.

El Món Màgic de les Muntanyes continua aquest dimecres amb l’espectacle ‘La filomena se’n va al mercat’ i dijous els centres educatius de la Seu rebran els minairons.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu