Com cada any, l'ajuntament de Puigcerdà ha fet entrega dels premis del Concurs de Poesia de Nadal, un certament obert a grans i petits. La sala de plens del consistori ha reunit als guanyadors i guanyadores d'aquesta edició, els quals han escrit un poema que servirà per confeccionar la felicitació de Nadal que l'ajuntament envia a tots els veïns i veïnes del municipi.
Sebastià Alboquers ha estat el guanyador de la categoria d'adults. De fet, aquest veí d'Escadarcs ha guanyat aquest certamen en diverses ocasions. El seu poema d'enguany es titula 'El Nadal ets tu'.

Pel que fa a la categoria infantil, els guanyadors i guanyadores han estat els alumnes de la classe de 2n de Primària de l'escola Llums del Nord, els quals van guanyar també quan feien P4. El seu poema es titula 'Arriba el Nadal a Puigcerdà'.

Com hem dit, les dues poesies s’han inclòs a la felicitació de Nadal que el consistori enviarà ben aviat a totes les famílies, entitats i associacions de Puigcerdà. En total se n’enviaran unes 3000. La imatge de la postal és del fotògraf local Toni Lora.

Parlen al vídeo: SEBASTIÀ ALBOQUERS, GUANYADOR CATEGORIA ADULTS - ALUMNES 2n EDUCACIÓ PRIMÀRIA ESCOLA LLUMS DEL NORD

Notícies del Pirineu