Esterri d’Àneu ha organitzat aquest 5 i 6 de desembre el segon Mercat de Nadal. Al llarg de la plaça de l’Ajuntament s’han aplegat més d’una trentena de parades amb diferents productes, la majoria de caire nadalenc i hivernal i al mig de la plaça s’ha ubicat la tronca solidària a favor dels nens i nenes i joves de l’illa de la Palma damnificats per l’erupció del volcà.

A banda, s’ha comptat amb activitats paral·leles per a tots els gustos i edats. Els més petits han pogut gaudir de tallers de ceràmica i un circuit de jocs i per als adults s’ha preparat una classe de cuina nadalenca i tallers de salut. I també s’ha comptat amb activitats per gaudir tota la família conjuntament.

A més, aquest dimarts a la tarda s’ha dut a terme la fira de material d’esquí de segona mà Firàneu, que ha comptat amb un sorteig amb premis de les Valls d’Àneu.

Notícies del Pirineu