Cara i creu per al Club Gel Puigcerdà aquest cap de setmana. El masculí ha guanyat el Barça per 8-3 i consolida el liderat, mentre que el femení ha perdut per 2-3 davant el Quimeras Valdemoro, i per tant ha perdut la tercera plaça.

Els homes de Barnola i Hilario van protagonitzar un joc efectiu davant una graderia pràcticament plena. Una lluita de poder entre dos equips que pugnaran segur pels títols en joc i que van desplegar en aquesta primera fase tot el seu arsenal ofensiu.

Jugada polèmica al segon període que suposava l’expulsió a vestuaris d’un jugador visitant i que va ser decisiva en el partit. Just després d’això un gol local que només va veure l’àrbitre va acabar d’enfonsar la reacció del Barça.

McGovern en tres ocasions, Granell en tres, Costa, Skutar van ser els anotadors, per acabar en aquest marcador final de 8-3. Amb la victòria el Puigcerdà allunya al Barça de les posicions capdavanteres i es suma ja 32 punts. Els de la Cerdanya segueixen líders i avancen amb pas ferm per intentar quedar primers de la fase regular.

L'equip femení no va tenir la mateixa sort. Va perdre davant del Quimeras Valdemoro, un rival directe per les aspiracions d’entrar a playoff. Les madrilenyes van demostrar més cohesió i treball en equip i van saber neutralitzar algunes de les individualitats de les groc i negres.

L’equip local va portar el pes del joc bona part del partit, sobretot a l’inici, però va anar a remolc en el marcador i després d’aconseguir empatar va veure com Valdemoro es tornava a avançar de forma definitiva.
Els gols els van anotar Barangé i Bascón.

Amb la derrota les puigcerdaneses veuen com Valdemoro passa a la tercera posició i queden relegades a la quarta, amb 13 punts.

Notícies del Pirineu