El Cadí La Seu es consolida en quarta posició a la Lliga després d’haver aconseguit la vuitena victòria de la competició per 65 a 48 contra un Spar Gran Canaria que ha lluitat fins el final. En el partit han debutat Júlia Soler i Laia Ribes, la tercer jugadora més jove a competir amb el primer equip del Sedis.

La cita ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips amb un intercanvi de cistelles entre Sika Koné, del conjunt canari i Irati Etxarri. Tot i que l’Spar Gran Canaria s’ha imposat en el marcador els primers minuts, les blanc-i-blaves amb l’ajuda de Júlia Soler, junt amb Irati Etxarri, Mikayla Pivek i Laura Peña han tancat la primera part amb gairebé 20 punts d’avantatge.
L’equip canarí ha començat la segona meitat amb gran intensitat, el que ha obligat el Cadí La Seu a seguir el ritme per mantenir la distància al marcador. Els últims minuts de partit han permés que el Palau veiés el debut de Laia Ribes i l’onzena jornada ha finalitzat sense més complicació pel Cadí La Seu.

Amb aquesta nova victoria les de Canut es troben un pas més a prop de poder disputar la Copa de la Reina.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - JOSE CARLOS RAMOS, ENTRENADOR SPAR GRAN CANARIA

Notícies del Pirineu