Aquest dissabte La Pobla de Segur ha celebrat la tradicional Fira de Nadal. Un esdeveniment que es fa coincidir amb la Firaski i mercat de 2a mà d’esquí, muntanya i escalada, organitzada pel Club d’Esquí de la Pobla de Segur. Però a més enguany s’ha canviat l’ubicació de la fira de Nadal perquè estiguessin més pròximes. La Firaski al poliesportiu com sempre i la de Nadal s’ha ubicat al nou passeig paral·lel a la N-260.

La Firaski dona el tret de sortida a la campanya de neu i esquí a la zona i el mercat de segona mà ja és un referent pels veïns i veïnes del territori a l’hora d’adquirir material per la temporada.

Durant la fira de Nadal, on el degoteig de visitants ha estat constant durant tota la jornada, també s’han fet activitats per als infants i un concert i s’ha repartit vasos de caldo calent entre els visitants per pal·liar el fred.

Parlen al vídeo: DECLA JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR PROMOCIÓ ECONÒMICA LA POBLA DE SEGUR

Notícies del Pirineu