El Pallars Sobirà ha elaborat enguany el seu primer Pla Comarcal d’Educació, un conjunt d’activitats destinades a complementar la formació dels escolars de la comarca. Tal com s’ha explicat aquest dijous a la tarda a través d’una presentació virtual, el pla ha aconseguit implicar a diverses institucions i entitats per oferir a l’alumnat més de 200 activitats, com ara excursions, xerrades o sortides per conèixer el patrimoni de la comarca, entre altres. La idea l’han agafat dels serveis educatius del Pallars Jussà, que ja fa anys que elaboren aquest Pla Comarcal d’Educació i que, justament aquesta setmana, n’han presentat la vintena edició.

Un dels projectes destacats d’aquest any, tant al Jussà com al Sobirà, és el PallARTS. Aquest pretén potenciar entre l’alumnat l’aprenentatge de les arts i les seves capacitats associades. Justament per això, les presentacions d’enguany d’aquests plans comarcals d’educació han comptat amb la ponència ‘L’art arreu, com la natura’, a càrrec del geògraf i director del Centre d’Art i Natura de Farrera, Lluís Llobet.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ

Notícies del Pirineu