El Cadí La Seu disputa l’onzena jornada de la Lliga a casa contra el dotzè classificat de la competició, l’Spar Gran Canària. Les blanc-i-blaves comptaran amb l’avantatge de no haver-se desplaçat durant dues setmanes, perquè els partits han tingut lloc al Palau d’Esports.

L’Spar Gran Canaria arriba a la capital urgellenca amb un balanç de tres partits guanyats i set de perduts, l’últim contra l’Innova TSN Leganés. El preparador físic del Cadí, Xavi Miñambres, descriu el conjunt canari com un equip molt físic.

Les urgellenques arriben al matx amb canvis en la plantilla durant aquesta setmana amb la sortida de Gala Mestres i l’arribada de Júlia Soler. La nova incorporació ha estat cedida per l’Spar Girona i ja ha fet els primers entrenaments amb l’equip.

El Cadí La Seu buscarà en aquesta nova jornada la que podria ser la vuitena victoria de la Lliga, que els permetria seguir en quarta posició. El partit es jugarà aquest dissabte, 04 de desembre, a dos quarts de vuit de la tarda. La cita es podrà seguir en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: XAVI MIÑAMBRES, PREPARADOR FÍSIC

Notícies del Pirineu